Jadłospis

MENU 18.02.2019 – 22.03.2019

 

Poniedziałek

 

Zupa z zielonej fasolki szparagowej

Makaron spaghetti

Sos boloński

Ser żółty

 

Wtorek

 

Rosół warzywny z makaronem

Kotlet schabowy pieczony w chrupiącej panierce

Ziemniaki

Surówka colesław

 

Środa

 

Zupa zacierkowa z natką pietruszki

Dewolaj z piersi kurczaka mielony z serem żółtym

Ryż gotowany długoziarnisty

Surówka z marchwi i jabłka

 

Czwartek

 

Zupa pomidorowa z makaronem

Klopsik wieprzowy gotowany

Sos pieczeniowy

Kasza gryczana

Ogórek kiszony

 

Piątek

 

Barszcz biały z ziemniakami

Ryba pieczona panierowana

Ziemniaki

Surówka wielowarzywna

 

Ryż zapiekany z owocami pod pianką bezową

Polewa jogurtowa

 

 

 


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress