Jadłospis

MENU 20.05.2019 – 24.05.2019

 

Poniedziałek

 

Zupa koperkowa z ryżem

Filet z indyka pieczony w chrupiącej panierce

Ziemniaki

Sałata masłowa z sosem jogurtowym

 

Wtorek

 

Krupnik jęczmienny z natką pietruszki

Makaron spaghetti

Sos boloński

Ser żółty

 

Środa

 

Zupa jarzynowa z koperkiem

Kotlet schabowy pieczony

Ziemniaki

Kapustka zasmażana

 

Czwartek

 

Zupa pomidorowa z makaronem

Kotlet mielony pieczony

Ziemniaki

Mizeria

 

Piątek

 

Zupa ogórkowa z ziemniakami

Ryba pieczona panierowana

Ziemniaki

Surówka z kiszonej kapustki

 

Makaron penne

Sos carbonara

Surówka z kiszonej kapustki


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress