Jadłospis

MENU 13.11.2018 – 16.11.2018

 

 

 

Wtorek

 

Krupnik jęczmienny z natką pietruszki

Pulpety wieprzowe gotowane

Sos pomidorowy

Ziemniaki

Surówka wielowarzywna

 

Środa

 

Kapuśniak mazurski z ziemniakami

Filet z indyka pieczony w płatkach kukurydzianych

Ziemniaki

Marchewka gotowana z groszkiem

 

Czwartek

 

Rosół warzywny z makaronem

Bitka schabowa gotowana

Sos pieczeniowy

Kasza gryczana

Sałatka ze świeżego i kiszonego ogórka z papryką

 

Piątek

 

Zupa fasolowa z ziemniakami

Ryba pieczona panierowana

Ziemniaki

Surówka z kiszonej kapustki

 

Makaron pod pierzynką [ ser twarogowy ]

Polewa jogurtowo-owocowa

 


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress